Τομέας Τροφίμων

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η βιομηχανία και το εμπόριο τροφίμων συχνά διαχειρίζονται προϊόντα ιδιαίτερα ευπαθή στις εξωτερικές συνθήκες. Τα φρέσκα τρόφιμα υπόκεινται σε σημαντικές απώλειες βάρους εξαιτίας της αφυδάτωσης. Στα φρούτα και τα λαχανικά το ποσοστό αφυδάτωσης φτάνει το 58%, στο κρέας και στο ψάρι το 15% και στο τυρί το 7%. Η όψη και η ποιότητα των προϊόντων επηρεάζεται σημαντικά, γεγονός που οδηγεί σε ανάλογες οικονομικές ζημίες.

Η ΛΥΣΗ

Σήμερα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μία ελκυστική παραγωγή που θα μοιάζει λες και έχει μόλις συλλεχθεί, χάρη στις εφαρμογές υγροποίησης COOLMERCHANT. Εξειδικευμένα συστήματα προλαμβάνουν την αφυδάτωση όχι μόνο των φρούτων και των λαχανικών αλλά και των κρεατικών, των ψαριών και των τυροκομικών. Μερικοί από τους τομείς εφαρμογής της υγροποίησης COOMERCHANT είναι οι εξής:

  • Super – Market
  • Μανάβικα
  • Ιχθυοπωλεία
  • Κρεοπωλεία
  • Κεντρικές αγορές τροφίμων
  • Φάρμες Σαλιγκαριών

Το σύστημα υδρονέφωσης COOLMERCHANT προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα:

  • Μειώνει την απώλεια βάρους των εν λόγω προϊόντων έως και 90%
  • Παρατείνει τη φρεσκάδα τους έως και 3 ημέρες
  • Ρυθμίζει την υγρασία στο επιθυμητό επίπεδο
  • Βελτιώνει σημαντικά την όψη των προϊόντων
  • Το προϊόν φαίνεται σα να έχει μόλις συλλεχθεί
  • Δημιουργεί ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ
  • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης, συντήρησης και λειτουργίας και υψηλή αξιοπιστία (ιταλική κατασκευή)
  • Ταχεία απόσβεση κεφαλαίου

Τα οφέλη της αποκατάστασης υγρών μπορούν να αυξηθούν αν η παραγωγή υγρανθεί αμέσως μετά τη συλλογή της.

Image Gallery

view brochure