ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη των ζώων. Το στρες που αντιμετωπίζουν λόγω της ζέστης και της υψηλής υγρασίας μειώνει σημαντικά την απόδοση των ζώων, ελαττώνει τη δραστηριότητά τους, ενισχύει την εμφάνιση προβλημάτων υγείας ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις φέρνει ακόμα ακόμη και το θάνατο. Σε περιόδους με ξηρό κλίμα η χαμηλή υγρασία προκαλεί τη δημιουργία σκόνης. Ένα περιβάλλον ξηρό και με σκόνες ενέχει τον κίνδυνο δερματικών και άλλων παθήσεων στα ζώα.

Η ΛΥΣΗ

Τα συστήματα υδρονέφωσης της COOLMERCHANT δημιουργούν ένα δροσερό κλίμα ακόμα και σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι προσφέρουν ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη των ζώων γεγονός που βελτιώνει την αποδοτικότητά τους.

Τα συστήματα υδρονέφωσης της COOLMERCHANT, ψεκάζουν νερό στην ατμόσφαιρα με τη μορφή πολύ μικρών σταγονιδίων τα οποία εξατμίζονται άμεσα. Με τον τρόπο αυτό πέφτει η θερμοκρασία ενώ μέσω ενός συστήματος αισθητήρων η υγρασία διατηρείται σε ιδανικό επίπεδο για τα ζώα. Τα συστήματα μας μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις φάρμες αλλά αξίζει να σημειωθεί οτι τα αποτελεσματά τους ειδικά σε φάρμες σαλιγκαριών είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πτώση της θερμοκρασίας
Ρύθμιση της υγρασίας
Ελάττωση των επιπέδων σκόνης και αμμωνίας στην ατμόσφαιρα
Άμεσος ψεκασμός φαρμάκων απολύμανσης
Βελτίωση της υγείας και της απόδοσης των ζώων
Βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας
Χαμηλό κόστος λειτουργίας.